Willeke Rol

Mijn drijfveer om te werken met hoogbegaafden komt vanuit mijn eigen ervaringen.
In het onderwijs, ben ik in mijn jonge jaren niet gezien met mijn talenten.  Met vallen en opstaan, heb ik geleerd mijn talenten te ontwikkelen en dit heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Met mijn ervaringen en kennis help ik hoogbegaafde kinderen/jong volwassenen, volwassenen, ouders/ verzorgers en scholen.

Om mijn visie uit te dragen, geef ik lezingen en scholing over hoogbegaafdheid in binnen-en buitenland.  In samenwerking met collega’s, organiseren we informatie-ontmoetingsavonden voor ouders van hoogbegaafde kinderen.  In Leiden leid ik met een collega een aantal mensen op voor Expert slimme peuters en slimme kleuters.

Ik roep altijd : “Leren kun je levenslang doen!” Vandaar dat ik nog steeds bezig ben om mijzelf te ontwikkelen. Vanuit mijn ECHA specialist hoogbegaafdheid ( aan de Radboud Universiteit Nijmegen in 2004) ben ik verder gegaan met allerlei opleidingen, zoals: counsellor, maar ook familieopstellingen, MatriXcoach en trainer snel leren=leuk leren.

Als counsellor begeleid ik mensen met een tijdelijk psychosociaal probleem. Te denken valt hier aan stressproblematiek, angsten, depressieve gevoelens. Maar ook werken aan het zelfbeeld, motivatie en jezelf (er)kennen. 

 

Opleidingen:
ECHA  2004
ACC 2005
Familieopstellingen 2009
Matrix 2019